Antena 3 CNN Actualitate Are două facultăți, dar a ajuns să măture străzile. Mulți români doar visează la salariul pe care îl încasează

Are două facultăți, dar a ajuns să măture străzile. Mulți români doar visează la salariul pe care îl încasează

Are două facultăți, dar a ajuns să măture străzile. Mulți români doar visează la salariul pe care îl încasează
12 Noi 2017   •   20:50

Are două facultăți dar a ajuns să lucreze ca maturătoare.

Cotidianul "Il Cittadino" din Lodi a publicat povestea unei romance, foste profesoare, pe care salariul mic din Romania a determinat-o  sa renunte la meseria ei si sa ajunga sa mature strazile din Italia, potrivit businessmagazin.ro.

"Trec cu furgoneta dimineaţa, golesc coşurile, schimb sacii şi strâng mizeria de pe stradă. Nu las niciodată nimic în urmă. Toamna sunt frunzele. Le mătur, le pun grămadă şi la strâng. Este obositor să mături, dar când am terminat, văd strada foarte curată şi mă simt satisfăcută", povesteste Augustina Stanciu.

Aceasta spune ca munca de operator ecologic este una frumoasa, care ii ofera satisfactie, avand un salariu lunar de 900 de euro, iar colegii se poarta frumos cu ea.
Inainte sa vina in Italia, femeia a predat  la o scoala generala si la un liceu.

Acum, fiica ei are 32 de ani, este licentiata in stiinte politice si este studenta si la Facultatea de Drept.

“Mă trezesc la 4.30 - povesteşte Augustina -. La 5 ies din casă, la Casaletto Ceredano, la 5 şi 40 sunt la Montanaso; îmi pregătesc uneltele, verific ca furgoneta să fie în regulă şi la 6 sunt la Lodi gata să încep munca, sunt ocupată până la miezul zilei.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close