Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 12 ani din Harghita a murit după un antrenament la fotbal | Ambulanţa trimisă nu avea doctor

Un copil de 12 ani din Harghita a murit după un antrenament la fotbal | Ambulanţa trimisă nu avea doctor

Un băiat de 12 ani din Harghita a murit la finalul unui antrenament de fotbal. Salvarea pe care antrenorii săi au chemat-o a sosit, însă fără medic. 

Un copil de 12 ani din Harghita a murit după un antrenament la fotbal | Ambulanţa trimisă nu avea doctor
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Noi 2022   •   16:34

Deocamdată nu s-a stabilit din ce cauză și-a pierdut viața. 

Martorii povestesc că la scurt timp după finalul antrenamentului, acesta a căzut secerat din picioare, sub privirile înspăimântate ale colegilor săi de fotbal, dar și ale antrenorului. Acesta s-a speriat și a sunat imediat la 112 ba chiar l-a scos pe brațe pe micuțul fotbalist în întâmpinarea ambulanței.

Copil mort la finalul unui antrenament de fotbal. Ambulanţa a venit doar cu asistent!

A fost solicitată prezența medicului de familie şi a medicului de la dispensarul din localitate. L-au resuscitat pe băiat timp îndelungat, până la sosirea celei de-a doua ambulanțe, care de data aceasta avea medic. Toţi cei prezenți nu au mai putut face nimic pentru copil decât să constate decesul.

Cunoscuţii băiatului spun că nu se știa ca acesta să aibă probleme de sănătate. De altfel, ultima dată când a avut nevoie de îngrijirea medicilor a fost în 2012.

A murit Aron Timar, un junior de 12 ani. Mesajul FRF: "I s-a făcut rău la finalul unui antrenament"

Cei de la Federația Română de Fotbal și-au exprimat condoleanțele pe contul de socializare. 

"Aron Timar, un copil de 12 ani legitimat la echipa Under 12 Loki SC, formație ce urma să participe în Cupa Satelor, a decedat după ce i s-a făcut rău la finalul unui antrenament. Ambulanța care a venit la fața locului nu l-a mai putut salva.

FRF regretă dispariția lui Aron Timar și transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților!", a transmis Federaţia.

Între timp, poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru ucidere din culpă. 

×
Subiecte în articol: Aron Timar
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close