Antena 3 CNN Actualitate Asigurarea locuinţei, încheiată din faţa calculatorului de acasă. Procedura pas cu pas | Sigur Acasă, o campanie Antena 3 CNN

Asigurarea locuinţei, încheiată din faţa calculatorului de acasă. Procedura pas cu pas | Sigur Acasă, o campanie Antena 3 CNN

Prin lege, toți proprietarii de locuințe din România sunt obligați să încheie o asigurare împotriva dezastrelor pentru trei riscuri: cutremur, inundații și alunecări de teren. De utilitatea acestei asigurări mulți se conving, din păcate, după ce au trecut printr-o situație de criză și au fost nevoiți să împrumute bani pentru repararea locuinței.

Asigurarea locuinţei, încheiată din faţa calculatorului de acasă. Procedura pas cu pas | Sigur Acasă, o campanie Antena 3 CNN
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Apr 2023   •   09:02

Tot atunci află cât de simplu și rapid ar fi putut încheia la timp o asigurare, chiar și fără să iasă din casă. Detalii într-un nou episod al campaniei Antena 3 CNN - Sigur Acasă.

Încheierea unei asigurări obligatorii a devenit un proces extrem de simplu, rapid și accesibil pentru orice proprietar de locuință.

Citeşte şi: Asigurarea obligatorie, cea mai bună investiţie pentru siguranţa casei - Sigur Acasă, o campanie Antena 3 CNN

"Dacă vrei să te asiguri, e simplu. Te duci direct la orice birou de asigurări din ţară, fie că e biroul unei societăţi de asigurări, fie că e biroul unui broker. Dacă nu vrei să mergi şi vrei să faci totul de acasă de la tine ai totul la un click distanţă pe site-ul paidromania.ro, în partea dreapta-sus găseşti butonul de emitere, butonul roşu", a explicat Cosmin Tudor, director de dezvoltare PAID România.

E bine de ştiut că puteţi încheia acest fel de asigurare pentru bunicii şi părinţii care nu se descurcă pe internet. Dacă vrei să stai liniștit în cazul în care odată cu locuința ar putea să fie afectatate și bunurile din casă, asigurarea facultativă îți oferă protecție completă, în caz de dezastre.

Numărul celor care au încheiat polițe de asigurare obligatorie a crescut în luna februarie. După seria de cutremure care a lovit Oltenia, oamenii au înțeles că "paza bună trece primejdia rea" e mai mult decât o pildă veche.

×
Subiecte în articol: Sigur Acasă asigurare PAD
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close