Antena 3 CNN Actualitate Asigurarea obligatorie, accesibilă oricărui proprietar de locuinţă | Sigur acasă, o campanie Antena 3 CNN

Asigurarea obligatorie, accesibilă oricărui proprietar de locuinţă | Sigur acasă, o campanie Antena 3 CNN

Prin lege, toți proprietarii de locuințe din România sunt obligați să încheie o asigurare împotriva dezastrelor pentru trei riscuri: cutremur, inundații și alunecări de teren. De utilitatea acestei asigurări mulți se conving, din păcate, după ce au trecut printr-o situație de criză și au fost nevoiți să împrumute bani pentru repararea locuinței.

Asigurarea obligatorie, accesibilă oricărui proprietar de locuinţă | Sigur acasă, o campanie Antena 3 CNN
Sursa foto: Hepta | Petrisor Iordan
de Andrei Naiţă    |    31 Mar 2023   •   12:03

Tot atunci află cât de simplu și rapid ar fi putut încheia la timp o asigurare, chiar și fără să iasă din casă. Detalii într-un nou episod al campaniei Antena3 CNN - Sigur acasă.

Încheierea unei asigurări obligatorii a devenit un proces extrem de simplu, rapid și accesibil pentru orice proprietar de locuință.

"Dacă vrei să te asiguri, e simplu, te duci la orice birou de asigurări din ţară. Fie că e biroul unei societăţi de asigurare, fie că e biroul unui broker. Dacă vrei să faci totul de acasă, intri pe site-ul PAID, în partea dreaptă sus, butonul roşu", a explicat Cosmin Tudor, director de dezvoltare al PAID România.

Dacă nu vreţi să mergeţi în agenţie, puteţi încheia poliţa PAD din vârful patului cu doar câteva click-uri. Primul pas este să vă logaţi pe platforma dedicată acestui tip de asigurare şi să completaţi datele personale ale beneficiarului. La următorii paşi trebuie să furnizaţi câteva informaţii de bază despre tipul imobilului asigurat. După efectuarea plăţii, poliţa este emisă automat.

Citeşte şi: Asigurarea facultativă, protecţie şi pentru bunuri | Sigur acasă, o campanie Antena 3 CNN

Numărul celor care au încheiat polițe de asigurare obligatorie a crescut în luna februarie. După seria de cutremure care a lovit Oltenia, oamenii au înțeles că "paza bună trece primejdia rea" e mai mult decât o pildă veche.

×
Subiecte în articol: Sigur Acasă
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close