Antena 3 CNN Actualitate ASPA București, reacție după acuzațiile primarului Ciprian Ciucu care cere demisii: "Nu am primit acest răspuns"

ASPA București, reacție după acuzațiile primarului Ciprian Ciucu care cere demisii: "Nu am primit acest răspuns"

Conducerea ASPA București a reacționat după acuzațiile primarului Ciprian Ciucu, care a cerut demisii, după ce Ana Oros a murit sfâșiată de câini în zona Lacul Morii.

ASPA București, reacție după acuzațiile primarului Ciprian Ciucu care cere demisii: "Nu am primit acest răspuns"
Sursa foto: Colaj Facebook
de Claudia Popovici    |    25 Ian 2023   •   19:35

Astăzi s-a ținut un moment comemorativ în fața Primăriei Capitalei pentru tânăra Ana Oros, care a sfârșit tragic pe un câmp din sector șase după ce a fost sfâșiată de câini. Colegii, prietenii și familia sunt încă în stare de șoc.

Ciprian Ciucu a susţinut miercuri prima conferință de presă după ce o femeie a murit sfâșiată de câini în zona Lacul Morii: "Cer aducerea unui management funcțional și a unor oameni responsabili la ASPA" a declarat edilul sectorului unde a avut loc tragedia.

În replică ASPA București spune că nu a primit de la Poliția Locală Sector 6 un răspuns cu privire la permisiunea de a acționa pe proprietatea privată respectivă.

Potrivit Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) București, în 14 ianuarie 2023, ASPA a avut o acțiune de capturare în zona Lacul Morii, la care a solicitat participarea unui echipaj de la Poliția Locală Sector 6.

Citeşte şi: Nicuşor Dan a promis în 2012 că îşi dă demisia dacă problema câinilor fără stăpân din Bucureşti nu va fi rezolvată în şase luni

În urma acțiunii, au fost identificați 4 câini care au intrat pe o proprietate privată în prezența echipajelor ASPA și al Poliției Locale Sector 6.

„La finalul acțiunii, echipajul ASPA a întocmit un Raport de activitate în care a consemnat că nu au putut fi capturați câinii deoarece s-au retras pe o proprietate privată, au menționat și numele posibilului proprietar al terenului.

Raportul a fost semnat și de polițistul local de la sectorul 6, prezent la acțiune. Până în prezent nu am primit de la Poliția Locală Sector 6 un răspuns cu privire la permisiunea de a acționa pe proprietatea privată respectivă”, arată reprezentanții ASPA.

Conducerea ASPA nu și-a îndeplinit misiunea și obiectivele legale, a acuzat miercuri primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, după tragedia de la Lacul Morii, când o femeie a fost ucisă de câini. El evocă date privind numărul de câini capturați din Capitală în ultimii ani, cifrele fiind tot mai mici.

Citeşte şi: Fostul soţ al femeii ucise de maidanezi, dezlanțuit în faţa INML: "Toți vinovații trebuie să plătească"

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close