Antena 3 CNN Actualitate Atlasul frumuseţii, realizat de o româncă

Atlasul frumuseţii, realizat de o româncă

Atlasul frumuseţii, realizat de o româncă
Sursa foto: theatlasofbeauty.tumblr.com
16 Feb 2015   •   23:15

O româncă de 29 de ani, fotograf, face înconjurul lumii ca să surprindă frumuseţea feminină pe toate continentele. Totul sub denumirea "The Atlas Of Beauty” ("Atlasul Frumuseţii"). Mihaela Noroc, căci ea este aventuriera care a lăsat tot ce avea în România pentru a-şi urma visul, spune că frumuseţea e în ochii privitorului, iar farmecul e că privitorul e de fiecare dată altcineva.

Şi modelele sale sunt de fiecare dată altele, mai exact din peste 60 de ţări, precum China, Indonezia, Finlanda, Peru, Australia sau Chile, unde, de multe ori, a trecut prin situaţii periculoase, fie că a fost vorba de cartierele rău famate din Rio sau jungla amazoniană. În fiecare dintre fotografiile pe care cei care o urmăresc le pot vedea pe Facebook, Instagram sau Tumblr, nu e suprinsă doar câte o femeie frumoasă, ci şi o frântură de civilizaţie. Acea civilizaţie pe care puţini dintre cei pe care i-a lăsat acasă o vor vedea vreodată pe viu, iar asta în primul rând din considerente financiare.

Nici Mihaelei nu îi este uşor cu cheltuielile, bugetul ei fiind foarte limitat. Tocmai de aceea, în această periodă ea a decis că are nevoie de ajutorul celor care îi apreciază munca. Are nevoie de fonduri pentru a putea continua şi îmbunătăţi "Atlasul Frumuseţii". Are nevoie de o nouă călătorie şi de noi imagini pentru a publica prima ediţie a albumului şi pentru a-l face cunoscut în cât mai multe ţări. Luna viitoare va demara o campanie de strângere de fonduri, dar până atunci Mihaela Noroc e în căutarea unor sponsori. Aşa că cei care doresc să sprijine un demers românesc, unic în lume, profitând de beneficiile de imagine care decurg din asta, pot să o contacteze şi să-şi ofere ajutorul.

×
Parteneri
ÎPS Teodosie trimis în judecată de DNA
x close