Antena 3 CNN Actualitate Audieri maraton: Iustin Covei şi alţi 13 suspecţi, reţinuţi pentru 24 de ore (VIDEO)

Audieri maraton: Iustin Covei şi alţi 13 suspecţi, reţinuţi pentru 24 de ore (VIDEO)

Audieri maraton: Iustin Covei şi alţi 13 suspecţi, reţinuţi pentru 24 de ore (VIDEO)
18 Sep 2009   •   08:02

Iustin Covei, fiul unui magistrat de la Curtea de Apel Craiova, împreună cu alţi 13 suspecţi au primit mandat de reţinere pentru 24 de ore în urma unor audieri maraton care au avut loc joi noapte. Alţi trei au fost eliberaţi.

Persoanele reţinute sunt cercetate pentru că ar face parte dintr-o reţea de falsificatori de carduri. În cursul zilei de joi, 23 de oameni au fost ridicaţi în urma unor descinderi în Bănie.

17 suspecţi au fost audiaţi întreaga noapte de către procurori. Aceştia sunt suspectaţi că fac parte din gruparea falsificatorilor de carduri. Printre cei care au primit mandat de reţinere se află şi Iustin Covei, fiul unui judecător de la Curtea de Apel din Craiova.

Avocatul unuia dintre suspecţii reţinuţi spune că procurorii au prezentat ca probe mai multe înregistrări telefonice dintre membrii reţelei.

Falsificatorii de carduri au fost reţinuţi după ce zeci de poliţişti de la Crimă Organizată şi procurori DIICOT au percheziţionat mai multe locuinţe din Craiova, Constanţa şi Bucureşti.

Oamenii legii au confiscat 11 maşini de lux şi au ridicat mai multe dispozitive de clonat carduri, arme, bani şi bijuterii.

Procurorii bănuiesc că Iustin Covei ar fi unul din şefii reţelei de falsificatori. Fiul judecătorului a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului.

El are la activ cel puţin şapte dosare penale, primul încă de când avea 16 ani. Printre scandalurile în care a fost implicat se numără înjunghierea unei tinere, agresarea unui poliţist sau conducerea fără permis a unor autoturisme neînmatriculate.



Antena 3




×
Subiecte în articol: magistrat Craiova retineri
Parteneri
Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close