Antena 3 Actualitate AUR cheamă oamenii în stradă, după anunțarea noilor restricții! "Trăim într-o dictatură în care oameni fără nume decid pentru noi"

AUR cheamă oamenii în stradă, după anunțarea noilor restricții! "Trăim într-o dictatură în care oameni fără nume decid pentru noi"

de Georgiana Adam    |    07 Mar 2021   •   12:56
AUR cheamă oamenii în stradă, după anunțarea noilor restricții!  "Trăim într-o dictatură în care oameni fără nume decid pentru noi"

Liderul AUR George Simion a luat poziție imediat după anunțarea noilor restricții din București și a făcut apel ca lumea să protesteze. Simion spune că noile măsuri afectează nu numai libertatea oamenior, dar și afacerile românești, ajunse la un pas de faliment din cauza restricțiilor.

Într-o filmare făcută în Centrul Vechi din București, un loc care devine, din nou, pustiu din 8 martie, odată cu închiderea reastaurantelor, liderul AUR a ținut să spună că demersul său nu este unul politic, ci civic. 

"Iar se instaurează codul roșu, restricții și închiderea restaurantelor și afacerilor românești, parcă programatic. (...)

Pe noi nu ne pun să votăm starea de alertă, pentru că mâine aș vota ieșirea din orice stare și revenirea la normalitate. Trăim într-o dictatură în care oameni fără nume decid pentru noi, pentru afacerile românești, pentru soarta copiilor noștri. 

Nu avem cum să ne manifestăm în parlament și singura cale prin care putem atrage atenția este să fim vocali. Trebuie să fim foarte vocali, să țipăm dacă e nevoie și să vă avem pe voi alături, în stradă, protestând... pentru că iar vin restricțiile, iar vin interdicțiile și nu mai suportăm Mergem până la capăt!" - a fost mesajul lui George Simion către români. 

 

×
Subiecte în articol: aur George Simion protest restricţii

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close