Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Ilie Năstase: A fost examinat de un medic de gardă. Ilie Năstase a suferit numeroase leziuni

Avocatul lui Ilie Năstase: A fost examinat de un medic de gardă. Ilie Năstase a suferit numeroase leziuni

Avocatul lui Ilie Năstase: A fost examinat de un medic de gardă. Ilie Năstase a suferit numeroase leziuni
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    25 Mai 2018   •   22:32

Avocatului lui Ilie Năstase, Eliza Ene Corbeanu, a declarat la Antena 3 că medicul care l-a examinat pe fostul tenismen a emis o scrisoare medicală prin care a constatat că a suferit numeroase leziuni.

„Venise de la spitalul de urgenţă unde fusese examinat de către un medic de gardă care i-a eliberat şi o scrisoare medicală care constată că a suferit mai multe leziuni în zona spatelui şi a încheieturilor mâinii. A fost încătuşat. Spune că nu s-a opus niciodată arestării. Judecând după leziunile pe care le prezintă la acest moment, vorbind ca un nespecialist, arată ca o luptă corp la corp între un om în vârtsă de 72 de ani şi un grup de mai mulţi agenţi ai poliţiei rutiere”, a declarat, la Antena 3, avocatul lui Ilie Năstase.

„Domnul Ilie Năstase a avut reprezentarea faptului că poate conduce acel scuter cu permisul eliberat de autorităţile din Monaco”, a mai spus avocatul.

×
Subiecte în articol: avocat Ilie Nastase Exces de putere
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close