Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Eu cred că există un plan bine pus la punct de distrugere a oricărei urme de capital autohton

Mircea Badea: Eu cred că există un plan bine pus la punct de distrugere a oricărei urme de capital autohton

Mircea Badea: Eu cred că există un plan bine pus la punct de distrugere a oricărei urme de capital autohton
Sursa foto: Foto: VideoNews
03 Mar 2016   •   00:06
Mircea Badea a comentat, în stilul caracteristic, dublul standard al societății când vine vorba de autorități.

Badea a subliniat, în pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, că au murit bebeluși din cauze încă nedeslușite, dar guvernul rezistă în funcție, deși povestea a fost ceva mai simplă după tragedia de la Colectiv.

E drăguța asta cu românii care sar în ajutor, nu are valoare universală această remarcă, nu sar în ajutor toți, pe unii îi doare în cot. Pe mine mă interesează că în România s-a stabilit un standard. Standardul a fost stabilit toamna trecută, când generația Facebook a ieșit în stradă să dea jos Guvernul, pentru că unii au dat cu artificii într-un club. Acesta este standardul. Și dacă nu vrem să fim niște ticăloși sau impostori, nu putem avea dublu standard, nu? Nu cred că era treaba Guvernului nici să stingă incendiul, nici să spună ălora să nu dea cu artificii în buncăr. Cu toate astea, Guvernul a plecat. Acest standard trebuie aplicat și acum.”

Acest standard s-a stabilit și ar trebui aplicat și în acest moment, în situația cu copiii. Au gestionat dezastruos, nu au găsit sursa, au mai nenorocit și o parte din economia românească, antreprenori români. Eu cred că există un plan bine pus la punct de distrugere a oricărei urme de capital autohton.”

×
Subiecte în articol: Mircea Badea pasa Sinteza Zilei
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close