Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Bucureşti a aruncat cinci pui de pisică, într-o pungă, pe o stradă din Centrul Istoric

Un bărbat din Bucureşti a aruncat cinci pui de pisică, într-o pungă, pe o stradă din Centrul Istoric

Un bărbat din Bucureşti a fost filmat şi apoi amendat de poliţiştii locali, după ce a aruncat cinci pui de pisică, într-o pungă, pe o stradă din Centrul Istoric.

Un bărbat din Bucureşti a aruncat cinci pui de pisică, într-o pungă, pe o stradă din Centrul Istoric
Sursa foto: Facebook | Politia Locala Bucuresti - www.plmb.ro
de Alin Tarnovschi    |    15 Sep 2021   •   11:50

Bărbatul din Bucureşti a fost filmat de o cameră de supraveghere a primăriei, în urmă cu câteva zile, la scurt timp după ce a aruncat cinci pui de pisică, într-o pungă.

Pe imagini, poliţiştii locali au observat cum bărbatul, care avea cei cinci pisici în pungă, s-a apropiat de un coş de gunoi, a lăsat punga jos şi apoi s-a îndepărtat.

Poliţiştii locali au mers în zonă pentru a verifica punga, moment în care au descoperit cei cinci pui de pisică.

"Un bucureştean a fost sancţionat cu suma de 3.000 lei după ce a abandonat pe o stradă din Capitală cinci pui de pisică. Amenda a fost aplicată de lucrătorii Serviciului Poliţia Animalelor din cadrul D.G.P.L.C.M.B.

Centrul Istoric al Capitalei. Ora cinci şi jumătate, dimineaţă. Străzile sunt încă pustii. Un bărbat iese dintr-o curte, cu o sacoşă de hârtie în mână. Priveşte atent în lungul străzii şi traversează. Se opreşte lângă un coş de gunoi, deschide punga, o lasă jos şi pleacă grăbit.

Comportamentul bărbatului a fost surprins de sistemul de monitorizare video gestionat de Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti iar un echipaj, aflat pe itinerariul de patrulare, a fost trimis să facă verificări. La faţa locului, poliţiştii locali au descoperit că din sacoşa de hârtie răzbeau scâncetele a cinci pui de pisică, abia născuţi. Treamurau şi le era foame. Pisoii au fost recuperaţi, duşi la secţia de Poliţie Locală din Centrul Istoric şi hrăniţi cu pipeta. Apoi, după ce s-au întremat, au fost transportaţi, în siguranţă, la un centru specializat.

În doar câteva ore, cel care a abandonat animalele a fost identificat de către poliţiştii locali ai Serviciului Poliţia Animalelor. Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, agenţii P.L.M.B. au localizat imobilul, l-au identificat pe bărbat şi au stabilit împrejurările producerii faptei. În vârstă de 74, P.G., a recunoscut că a lăsat puii de pisică pe stradă dar a negat faptul că ar fi proprietarul acestora. Mai mult, a susţinut că nu a avut niciodată animale de companie.

Pentru fapta sa - abandonul animalelor pe domeniul public - bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 3.000 de lei, valoarea maximă prevăzută de lege", se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Poliţiei Locale Bucureşti.

Un bucureştean a fost sancţionat cu suma de 3.000 lei după ce a abandonat pe o stradă din Capitală cinci pui de pisică....

Publicată de Politia Locala Bucuresti - www.plmb.ro pe Marţi, 14 septembrie 2021

×
Subiecte în articol: Poliția Locală București București
Parteneri
Horoscop 1 aprilie 2023. Zodia care primește o șansă unică
x close