Antena 3 Actualitate Băsescu: Cum Dumnezeu femeia romă poate ţine cinci-şase copii, iar românca nu poate?

Băsescu: Cum Dumnezeu femeia romă poate ţine cinci-şase copii, iar românca nu poate?

de S.T.    |    18 Iun 2013   •   21:41
Băsescu: Cum Dumnezeu femeia romă poate ţine cinci-şase copii, iar românca nu poate?
Sursa foto: Foto: Agerpres

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că, în actualul ritm de scădere demografică, România va avea 15 milioane de locuitori în 2030, iar structura se va schimba pentru că minoritatea romă este foarte productivă, notează Mediafax.

"Nu aş vrea să vă întreb câte dintre dumneavoastră aveţi copii. Dar mă uit cât am muncit cu fetele mele, măritate-nemăritate, «Faceţi, fetelor, un copil, că până la urmă este un act patriotic». Mă rog, cu asta mică am reuşit până la urmă, cu cea mare nu reuşesc (...) Cred că natalitatea este o misiune pe care şi femeile din România trebuie să şi-o asume. Scuzaţi-mă că o spun atât de direct", a declarat Băsescu, la o dezbatere cu femei de afaceri.

"Cum Dumnezeu femeia romă poate ţine cinci-şase copii, iar românca nu poate? E adevărat, ea nu este manager, femeia romă (...) Trebuie să mergem şi în zona cealaltă. Poate maternitatea este una dintre misiunile fundamentale ale femeii, asta mi se pare mie", a mai spus preşedintele.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close