Antena 3 CNN Actualitate Reacția lui Băsescu, după ce a aflat că Udrea s-a înscris la teologie

Reacția lui Băsescu, după ce a aflat că Udrea s-a înscris la teologie

Reacția lui Băsescu, după ce a aflat că Udrea s-a înscris la teologie
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
de M.Z.    |    22 Sep 2016   •   00:10

Preşedintele PMP Traian Băsescu a declarat că înţelege decizia Elenei Udrea de a urma cursurile unui masterat în teologie, având în vedere că este o femeie singură care a avut de înfruntat o serie de "greutăţi şi probleme mari". 

"Doamne fereşte! Nu, dar am şi înţeles-o. Gândiţi-vă că este, totuşi, o femeie singură, cu greutăţi, cu probleme mari. Când stai singură în casă de dimineaţă până seara sau când îţi faci vacanţa la mare, dar te duci colo pe la Vadu, unde e cât mai puţină lume ca să nu te pozeze, să te lase în pace, îţi găseşti un refugiu şi în religie", a declarat Traian Băsescu, miercuri seară, la România Tv, întrebat dacă Elena Udrea s-a consultat cu el înainte de a se înscrie la un masterat în teologie. 

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, că a decis să urmeze cursurile unui masterat la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca pentru că doreşte să se implice într-un proiect de tip ONG - ”Institutul Fericirii”, scopul fiind de a ajuta oamenii ca, ''prin puterea credinţei, prin gândire pozitivă, să dobândească fericirea în viaţă''. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close