Antena 3 CNN Actualitate Bătaia se învaţă la şcoală. Elev de 11 ani din Vaslui, cercetat de poliţişti după ce i-ar fi rupt mâna unui coleg de clasă

Bătaia se învaţă la şcoală. Elev de 11 ani din Vaslui, cercetat de poliţişti după ce i-ar fi rupt mâna unui coleg de clasă

Bătaia se învaţă la şcoală. Elev de 11 ani din Vaslui, cercetat de poliţişti după ce i-ar fi rupt mâna unui coleg de clasă
Sursa foto: Foto arhivă: oradecluj
de S.T.    |    19 Feb 2014   •   19:41

Un copil în vârstă de 11 ani, elev în clasa a V-a la o şcoală din localitatea Ghergheşti, judeţul Vaslui, este cercetat de poliţişti pentru loviri sau alte violenţe, după ce i-ar fi rupt mâna unui coleg de clasă pe holurile unităţii de învăţământ în timp ce se aflau într-o pauză dintre ore.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, citaţi de Mediafax, ancheta în acest caz a fost declanşată în urma unei plângeri depuse la postul pe poliţie din Ghergheşti de către mama victimei, care susţine că fiul său, în vârstă de 11 ani, ar fi fost victima unei agresiuni comise de un coleg de clasă.

În sesizare, femeia reclamă că băiatului său i-ar fi fost pusă piedică intenţionat pe holurile şcolii de către colegul de clasă, într-o pauză dintre ore. În urma căzăturii, copilul de 11 ani şi-a fracturat mâna.

Pe lângă cercetările poliţiştilor, conducerea şcolii din Ghergheşti desfăşoară propria anchetă internă, în urma căreia se vor lua eventualele măsuri de sancţionare a elevului agresor.

"Din ceea ce ne-a comunicat conducerea unităţii de învăţământ, elevul care şi-ar fi agresat colegul de clasă este unul cu probleme pe linie de disciplină. Drept dovadă, pe primul semestru din actualul an şcolar, copilul are nota şase la purtare. Consiliul Profesoral este cel care va analiza cazul şi va lua o eventuală măsură de sancţionare a elevului vinovat de producerea incidentului în şcoală", susţine inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, Gabriela Plăcintă.

Dacă va fi găsit vinovat în urma anchetei, elevul care i-ar fi rupt mâna colegului de clasă riscă o notă sub şase la purtare şi pe cel de-al doilea semestru, ceea ce, automat, i-ar aduce repetenţia.

×
Subiecte în articol: bătaie
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close