Antena 3 CNN Actualitate O tânără din Bihor acuză că a fost violată de tatăl și bunicul său. Fata a fugit de acasă la puțin timp după ce a împlinit 18 ani

O tânără din Bihor acuză că a fost violată de tatăl și bunicul său. Fata a fugit de acasă la puțin timp după ce a împlinit 18 ani

O tânără din Bihor își acuză propriul tată și bunic că ar fi abuzat-o sexual timp de un an de zile.

O tânără din Bihor acuză că a fost violată de tatăl și bunicul său. Fata a fugit de acasă la puțin timp după ce a împlinit 18 ani
Sursa foto: Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    11 Feb 2021   •   17:58

Aflată în grija tatălui după ce părinții au divorțat, adolescenta a fugit de acasă la puțin timp după ce a împlinit 18 ani, însă înainte a făcut o plângere penală împotriva celor doi. Bărbații susțin însă că totul este o invenție a fetei, care nu suporta modul mai strict în care era educată și voia cu orice preț să fugă la mama ei, unde se pare că o aşteaptă şi iubitul ei.

Fata a locuit cu tatăl său imediat după divorțul părinților, în localitatea Groși din județul Bihor. Mama s-a mutat într-o comună din Cluj, alături de sora mai mică a fetei. Acolo ar fi dorit să ajungă și tânăra de ceva vreme. Atât tatăl cât și bunicul resping acuzațiile fetei că a fost violată de cei doi timp de ani de zile.

Fata acuză că a fost violată de tată și bunic

Bunicul şi tatăl cred că ar fi fost sfătuită de vreo prietenă să facă plângere împotriva lor pentru a putea fugi la mama.

Pe de altă parte, mama fetei susține că a aflat abia recent de la fiica cea mare prin ce ar fi trecut încă de la vârsta de 17 ani şi povesteşte că şi ea a fost abuzată de fostul soţ şi de tatăl său.

Bunicul fetei: Nu are dovezi, nimic!

Fata este elevă în clasa a 12-a. Profesorii spun că nu au observat ceva anormal în comportamentul fetei, ba mai mult, i-au luat prin surprindere zvonurile apărute, mai ales că adolescenta nu s-a plâns cadrelor didactice și nici nu a solicitat consiliere din partea psihologului școlii.

Pentru a lămuri cum stau lucrurile cu exactitate, procurorii desfășoară o anchetă, iar tânără a fost dispusă unei expertize medicale.

×
Subiecte în articol: Bihor abuz sexual
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close