Antena 3 CNN Actualitate Botoşani: În loc de condimente, poliţiştii au găsit peste 24.000 de pachete de ţigări într-un camion

Botoşani: În loc de condimente, poliţiştii au găsit peste 24.000 de pachete de ţigări într-un camion

Botoşani: În loc de condimente, poliţiştii au găsit peste 24.000 de pachete de ţigări într-un camion
Sursa foto: Foto: serpholicmedia.com
10 Feb 2012   •   18:23

Poliţiştii din Bucecea, judeţul Botoşani, au confiscat peste 24.000 de pachete de ţigări provenite din Republica Moldova. Marfa, în valoare de peste 190.000 de lei, era ascunsă într-un transport de condimente alimentare, alături de o persoană cu cetăţenie româno-maghiară, informează Mediafax. Poliţiştii au confiscat şi autovehiculul folosit pentru transport.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, bărbatul, de 42 de ani, a fost descoperit în compartimentul de depozitare al autoutilitarei, însoţind cele 24.150 de pachete de ţigări. Ţigările erau disimulate într-un transport autorizat de condimente alimentare, produse în Ungaria şi erau ambalate în 30 de cutii de carton, a câte 805 pachete fiecare, cutiile fiind înfoliate în box-paleţi.

Atât şoferului autovehicului, cât şi bărbatului depistat în interiorul compartimentului de depozitare li s-au întocmit dosare penale pentru colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close