Antena 3 CNN Actualitate Bucureştenii din Sectorul 2 au rămas fără parc şi parcarea din sector. Pe terenul respectiv se va construi un bloc

Bucureştenii din Sectorul 2 au rămas fără parc şi parcarea din sector. Pe terenul respectiv se va construi un bloc

Bucureştenii din Sectorul 2 au rămas fără parc şi parcarea din sector. Pe terenul respectiv se va construi un bloc
de O.P.    |    03 Apr 2014   •   06:00

 Locuitorii unui bloc din sectorul 2 al Capitalei au rămas fără parcarea şi parcul din incinta imobilului. Terenul respectiv a fost câştigat în instanţă şi vândut anul trecut, iar proprietarul vrea să ridice acolo un bloc. Are şi acte emise de către primăria condusă de Neculai Onţanu, care-i permit să distrugă spaţiul verde.

Un loc de joacă pentru copii, proaspăt amenajat de Primăria Sectorului 2, a fost desfiinţat de către angajaţii Administraţiei Domeniului Public al sectorului condus de Neculai Onţanu. Motivul: primăria a pierdut în instanţă terenul de aproximativ 1000 de metri pătraţi pe care erau amenajate parcul şi o parcare pentru circa 30 de maşini.

În urmă cu o săptămână, locatarii au fost însţiinţaţi că trebuie să-şi mute maşinile din zonă pentru că terenul va deveni şantier. Cum toţi au contract pentru locurile respective, au cerut explicaţii de la ADP. Mai mult, oamenii spun că au făcut solicitări încă din 2004 prin care au cerut ca acest teren să nu-şi schimbe destinaţia.

Proprietarul terenului se apără cu acte emise de primăria lui Onţanu.

Reprezentaţii primăriei sectorului 2 spun că titlul de proprietate este emis de Prefectură.

În curând, în locul parcării şi a parcului se va ridica un bloc de 10 etaje, iar sutele de bucureşteni din zonă vor fi nevoiţi să-şi ducă copiii să se joace în altă parte.

×
Subiecte în articol: constructii neculai ontanu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close