Antena 3 CNN Actualitate Bucureştiul are primul spital privat cu servicii medicale complete

Bucureştiul are primul spital privat cu servicii medicale complete

Bucureştiul are primul spital privat cu servicii medicale complete
Sursa foto: Foto: Mediafax
14 Apr 2011   •   20:02

Bucureştiul se bucură începând cu ziua de joi, de primul spital privat din România, care oferă servicii medicale complete, informează Agerpres. Investiţia a costat în total 40 de milioane de euro.

Centrul medical Sanador se întinde pe o suprafaţă de 18.000 mp, are o capacitate de 290 de paturi, dispune de aparatură de ultimă generaţie şi oferă un confort specific hotelurilor de cinci stele.

"Din dorinţa de a oferi totul din punct de vedere medical pacienţilor noştri şi cu un efort susţinut de peste doi ani, am deschis Spitalul Sanador, care cuprinde toate specialităţile medicale şi chirurgicale, fiind singular din acest punct de vedere pe piaţa de profil din România. Aici se regăsesc şi arii mai puţin abordate în sistemul privat, cum ar fi Departamentul de cardiologie intervenţională, în cadrul căruia funcţionează laboratoarele de cateterism şi electrofiziologie", a declarat dr. Doriana Carmen Andronescu, directorul general de la Sanador.

Secţia de urgenţă a unităţii dispune de asistenţă medicală 24 de ore din 24, deţinând propria flotă de ambulanţe, disponibile non-stop.

Preţurile practicate pentru o naştere de exemplu, sunt de 9000 de lei dacă este făcută prin cezariană şi 6200 dacă este naturală. O operaţie de apendicită, în funcţie de modalitatea de abordare, costă între 4.700 şi 5.500 de lei.

×
Subiecte în articol: România
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close