Antena 3 CNN Actualitate Câinii suspectaţi că au devorat de viu un bărbat din Brăila, ridicaţi de poliţişti de la o fermă din apropiere

Câinii suspectaţi că au devorat de viu un bărbat din Brăila, ridicaţi de poliţişti de la o fermă din apropiere

Câinii suspectaţi că au devorat de viu un bărbat din Brăila, ridicaţi de poliţişti de la o fermă din apropiere
Sursa foto: Foto captura Antena 3
30 Apr 2014   •   16:45

Poliţiştii brăileni, însoţiţi de mascaţi şi de procurori, au descins astăzi la ferma din apropierea localităţii Albina, de unde se presupune că provin câinii care au omorât un om, în ziua de Paşte. Oamenii legii au ridicat peste 20 de animale, de la care vor preleva probe.

Angajaţii de la ecarisaj au avut ceva de furcă până au reuşit să ridice toate animalele mai ales ca unele dintre ele cântăresc peste 50 de kilograme. Anchetatorii vor să verifice dacă există vreo legătură între patrupedele ridicate de la fermă şi cele două cadavre muşcate de câini, găsite în apropiere.

Patronul fermei de la care provin câinii se consideră însă nevinovat deşi recunoaşte totuşi că nu-i ţine pe toţi închişi şi legaţi.

Bărbatul nu pomeneşte însă nimic despre faptul că ferma sa nu este împrejmuită complet cu gard. Zona din spate se deschide direct în câmp, deci nu ar fi nicio problemă pentru animale să iasă din curte.

În ziua de Paşte, cadavrul unui bărbat a fost găsit la câţiva zeci de metri de fermă, devorat de câini. Omul se întorcea de la spital, din Brăila şi a parcurs pe jos cei aproape 50 de kilometri, până acasă. A avut parte de o moarte cumplită.

În aceeaşi zonă, în urmă cu o lună, o femeie a fost găsită sfâşiată de câini, după ce anterior fusese ucisă cu lovituri de cuţit.

×
Subiecte în articol: Brăila
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close