Antena 3 CNN Actualitate Carnea din magazinele româneşti, "afumată" cu substanţe chimice

Carnea din magazinele româneşti, "afumată" cu substanţe chimice

<1 minut de citit Publicat la 21:40 21 Oct 2013 Modificat la 21:40 21 Oct 2013
Carnea din magazinele româneşti, &quot;afumată&quot; cu substanţe chimice
Foto: Antena 1
Nu iese fum fără foc. Teoretic. Procesatorii de carne au găsit, însă, metode să afume produsele fără nicio scânteie şi fără pic de fum. Le injectează cu arome lichide, care dau doar gustul specific.

Oamenii nu-şi dau seama de diferenţă decât atunci când produsul care se vrea afumat nu rezistă în timp.

Substanţele chimice sunt aromate, dar nu conservă carnea câtuşi de puţin.

Ştiri video recomandate
×
Etichete: carne carne

Fanatik

Antena Sport

Observator News

TOP articole
x close