Antena 3 CNN Actualitate Cauza morţii Danielei Niţă, patroana firmei care a instalat artificiile în clubul Colectiv

Cauza morţii Danielei Niţă, patroana firmei care a instalat artificiile în clubul Colectiv

Daniela Niță, femeia care deținea firma care a livrat Clubului Colectiv, artificiile de la care a pornit incendiul din 30 octombrie 2015, a fost găsită moartă pe data de 16 august. Avocatul acesteia a declarat, miercuri, că femeia a murit în urma unui infarct.

Cauza morţii Danielei Niţă, patroana firmei care a instalat artificiile în clubul Colectiv
de Iulia Gorgorin    |    22 Sep 2021   •   20:30

Avocatul Danielei Niţă a fost prezent miercuri, la Curtea de Apel Bucureşti, unde a fost reluat procesul Colectiv. Acesta a declarat că femeia a decedat în urma unui infarct, deşi nu avea antecedente medicale, potrivit jurnaliştilor de la adevarul.ro

De asemenea, acesta a anunţat că în cursul zilei de azi va depune cerere pentru încetarea procesului.

Daniela Niță, patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists, cea care instalase artificiile în clubul Colectiv, a fost găsită moartă în propria locuință.

"Ne exprimăm regretul pentru cele întâmplate", a transmis preşedinta completului, Pretoria Dumitrache, miercuri, în sala de judecată.

Daniela Niţă primise cea mai mare pedeapsă în primă instanță, de 12 ani și 8 luni.

În urma incendiului au decedat 64 de persoane. În afară de cei 26 de tineri decedați în interiorul clubului și de una care a murit în drum spre spital, în faza inițială au fost identificate alte 186 de persoane rănite, din care 146 au fost spitalizate. În săptămânile de după incendiu au decedat alte 33 de persoane.

A fost cel mai grav incendiu din România dintr-un club de noapte și cel mai grav accident din țară de după anul 1989, depășind după numărul de decese accidentul aviatic de la Balotești din 1995 în care au murit 60 de persoane.

×
Subiecte în articol: Daniela Niţă infarct artificii colectiv
Parteneri
Horoscop rune 27 martie-2 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close