Antena 3 CNN Actualitate "Ce am făcut, Doamne! Ce am făcut! Sunt terminat!" Vezi filmul tragicului eveniment provocat de Şerban Huidu

"Ce am făcut, Doamne! Ce am făcut! Sunt terminat!" Vezi filmul tragicului eveniment provocat de Şerban Huidu

"Ce am făcut, Doamne! Ce am făcut! Sunt terminat!" Vezi filmul tragicului eveniment provocat de Şerban Huidu
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Oct 2011   •   11:16

"Ce am făcut, Doamne! Ce am făcut! Sunt terminat!". Asta repetă Şerban Huidu, de ieri încoace, spun surse medicale citate de Gândul.

Şerban Huidu se află în continuare în stare de şoc şi urmează să fie transportat la un spital din Bucureşti. Potrivit anchetatorilor, pedeapsa maximă pe care o riscă Şerban Huidu este de 8 ani de închisoare.

POSIBILELE CAUZE ALE ACCIDENTULUI PROVOCAT DE ŞERBAN HUIDU

VEZI PRIMELE IMAGINI CU HUIDU, DUPĂ ACCIDENT

VEZI CUM ARATĂ MAŞINA LUI ŞERBAN HUIDU DUPĂ ACCIDENT

 


Filmul tragicului eveniment:

Maşina lui Serban Huidu a intrat duminică pe contrasens şi a lovit frontal autoturismul Logan. În urma impactului, Loganul s-a răsturnat de câteva ori.
 
Şoferul Loganului, un bărbat de 65 de ani, şi pasagera din dreapta sa, o femeie de 54 ani, au murit pe loc. Erau colegi de serviciu şi se îndreptau spre casă.

O a treia victimă, un bărbat de 57 de ani, a ajuns în stare gravă la spital cu traumatism craniocerebral si toracic. Deşi a fost operat de urgenţă, acesta a murit. 

Din cauza antecedentelor sale medicale, Şerban Huidu a rămas peste noapte în spital, sub supraveghere.

Soţia lui Serban Huidu s-a ales cu o fractură la gleznă, iar cei doi copii au fost examinaţi de medici şi externaţi. Şi bona copiilor, care se afla în jeep, a fost rănită la un picior.

Imediat după accident, Şerban Huidu a fost extrem de afectat. Martorii spun că i s-a făcut rău şi a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Părinţii lui Huidu sunt în stare de şoc. "Copilul meu a fost implicat într-un accident foarte grav.(...) Nu dorim să mediatizăm blestemul familiei noastre", a declarat mama lui Şerban Huidu

Partenerul lui Huidu de emisiune, Mihai Găinuşă, nu a dorit să comenteze tragedia. "Nu am ce să declar, nu am fost acolo. Mulţumesc!"
 
Get Adobe Flash player

 





×
Subiecte în articol: Serban Huidu victime accident rutier
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close