Antena 3 CNN Actualitate Ce le oferă CFR călătorilor care așteaptă, ca să alunge plictiseala

Ce le oferă CFR călătorilor care așteaptă, ca să alunge plictiseala

Ce le oferă CFR călătorilor care așteaptă, ca să alunge plictiseala
08 Noi 2017   •   16:27

CFR SA anunţă lansarea serviciului gratuit Wi-Fi în staţiile de cale ferată Sinaia, Buşteni, Azuga, Ploieşti Sud, Piteşti, Târgu Jiu, Caracal şi Roşiorii de Vede. 

Potrivit unui comunicat al companiei, remis miercuri AGERPRES, serviciul public Wi-Fi este disponibil permanent şi va permite celor aflaţi în gări să navigheze gratuit pe Internet, iar accesul la reţeaua wireless CFR Infrastructură se realizează automat, prin butonul de conectare, având acoperire la casele de bilete, în sălile de aşteptare şi pe peroane. 

Potrivit sursei citate, sistemul wireless este implementat de Societatea Telecomunicaţiilor CFR şi asigură acces simultan la internet pentru minimum 500 şi maximum 1.000 de utilizatori autentificaţi. 

În perioada imediat următoare, Societatea va finaliza acţiunea de furnizare a serviciului WI-FI gratuit şi pentru celelalte staţii de cale ferată de pe Valea Prahovei, respectiv Comarnic, Câmpina şi Predeal.  

În prezent, Societatea Telecomunicaţiilor CFR asigură acces gratuit la reţeaua wireless în alte 20 de staţii de cale ferată din ţară. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: CFR Calatori
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close