Antena 3 CNN Actualitate Ce nereguli au descoperit inspectorii la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. O asistentă spăla măştile de unică folosinţă

Ce nereguli au descoperit inspectorii la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. O asistentă spăla măştile de unică folosinţă

Ce nereguli au descoperit inspectorii la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. O asistentă spăla măştile de unică folosinţă
29 Apr 2015   •   09:50

O asistentă a secţiei UPU din Spitalul de Urgenţă Galaţi a fost surprinsă de inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică în timp ce încerca să spele măştile de unică folosinţă pentru oxigen. Este doar unul dintre cazurile descoperite de inspectori în urma unor controale neanunţate făcute la cele opt spitale din judeţul Galaţi unde au gasit mizerie, grupuri sanitate insuficiente sau boxe pentru gunoi neizolate.

La spitalul de urgenţă din Galaţi două asistente au fost amendate pentru neglijenţă. Inspectorii DSP au descoperit că asistenta de la secţia UPU intenţiona să refolosească măştile de unică folosinţă, iar cealaltă nu a anunţat că termometrele de la aparatul pentru sterilizare nu funcţionau.

Conducerea spitalului de Urgență Galaţi susține că neregulile descoperite au legatură cu faptul că încă nu au reuşit să renoveze toate secţiile.

Pacienţii confirmă lipsa de curăţenie în unele secţii.

Controale au fost la toate cele opt spitale din judeţul Galaţi unde inspectorii DSP au găsit deşeuri incorect depozitate, dar şi toalete şi duşuri insuficiente.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close