Antena 3 CNN Actualitate Cea mai NOUĂ postare a Elenei Udrea pe Facebook. Fără să vrea, Udrea se INCRIMINEAZĂ: "M-a rugat să intervin la el"

Cea mai NOUĂ postare a Elenei Udrea pe Facebook. Fără să vrea, Udrea se INCRIMINEAZĂ: "M-a rugat să intervin la el"

Cea mai NOUĂ postare a Elenei Udrea pe Facebook. Fără să vrea, Udrea se INCRIMINEAZĂ: "M-a rugat să intervin la el"
de O.P.    |    05 Feb 2015   •   14:45

Asemenea obiceiului fostului preşedinte Traian Băsescu, de a apărea în faţa ţării la ora 18:00, pentru a-şi prezenta părerea despre una, despre alta, fosta prezidenţiabilă Elena Udrea dă din coate pentru a-şi apăra mâinile de "brăţările" DNA.

În cea mai recentă postare a ei de pe Facebook, Udrea face următoarele precizări:
"Citesc în presă că Dinu Pescariu ar fi declarat anchetatorilor în decembrie 2014 că mi-ar fi dat 500.000 de euro pentru a interveni în dosarul Microsoft.
1) Deşi este doar un denunţ al unui inculpat care rămâne permanent liber în ciuda faptului că este artizanul afacerii Microsoft, el este luat de bun. Denunţul meu despre generalul Coldea nu este considerat serios.
2) Niciodată nu i-am cerut bani lui Dinu Pescariu şi niciodată nu mi-a dat bani, direct sau indirect.
3) Este adevărat însă că Dinu Pescariu m-a rugat să intervin la generalul Coldea pentru a-i debloca un cont din Elveţia, pentru că aflase că un alt inculpat din dosarul Microsoft îşi deblocase contul intr-o situatie similara, după intervenţia avocatului Rareş Dan, apropiat al lui Florian Coldea. Între timp, avocatul respectiv este apărătorul lui Pescariu. Culmea, lucrul acesta l-am amintit chiar eu în denunţul pe care l-am făcut. Înainte să apară declaraţia lui Pescariu...
Cum spunea Tolontan: follow the money. Lasă presa să afle dacă există sau nu un inculpat în dosarul Microsoft care a avut contul deblocat.


În ceea ce priveşte speculaţiile din denunţul lui Gabriel Marin împotriva mea (făcut în ianuarie!!!), fac precizarea că nici măcar nu îl cunosc pe acesta şi nu cred că l-am întâlnit în viaţa mea. Deci, nu văd cum poate fi luat în considerare un denunţ al unui om care nici măcar nu mă cunoaşte. Plus că acest domn a tot dat declaraţii în vara trecută şi nu a zis nimic de mine. Apare acum şi face un denunţ în care mă pomeneşte pe mine???"

Dacă Florian Coldea este "băiatul cel rău", atunci cum putea Elena Udrea să "intervină" la el pentru a-l ajuta pe Dinu Pescariu. "Prietenia" Elenei Udrea cu Florian Coldea iese la iveală.



×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close