Antena 3 CNN Actualitate Comisarul Christian Ciocan a fost demis din funcția de director al Unității de Politici Publice a MAI

Comisarul Christian Ciocan a fost demis din funcția de director al Unității de Politici Publice a MAI

Comisarul șef Christian Ciocan a fost demis din funcția de director al Unității de Politici publice MAI, după ce a încălcat de 7 ori Codul Rutier.

Comisarul Christian Ciocan a fost demis din funcția de director al Unității de Politici Publice a MAI
Sursa foto: Agerpres
de Andreea Ştefan    |    08 Iul 2021   •   16:49

După ce Sindicatul Europol l-a acuzat de încălcarea de 7 ori a Codului Rutier, apoi că a încercat să își intimideze colegii, ca să scape de amendă, Chrsitian Ciocan a fost demis din funcția de director al Unității de Politici publice MAI.

”Ca urmare a  raportului scris prezentat de către directorul general al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, în legătură cu situația expusă în spațiul public, ministrul Afacerilor Interne a dispus încetarea împuternicirii ofițerului de poliție din funcția de director al Unității de Politici Publice a MAI.

În continuare, comisarul-șef de poliție Ciocan Christian își va desfășura activitatea în funcția de execuție ocupată anterior în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”, a transmis MAI.

Comisarul Christian Ciocan a încălcat legea de 7 ori și a fost amendat cu 6.000 lei

Comisarul șef Christian Ciocan a încălcat legea prin 7 fapte. Supărat, acesta a făcut scandal la Secția 4 de Poliție din Capitală și s-a ales cu o amendă de circa 6.000 lei, cu plăcuța cu numărul de înmatriculare reținută și dreptul de a conduce pe drumuri publice suspendat timp de o lună.

Potrivit Sindicatului Europol, atitudinea și comportamentul manifestat de Christian Ciocan au fost scandaloase.

Acesta a recurs la amenințări, intimidări la adresa agenților de poliție și jigniri, supunând că aceștia nu cunosc legea.

”Ciocan a pătruns pe o stradă unde acționa indicatorul „Accesul interzis” și la solicitarea agenților a refuzat să se legitimeze, așteptând probabil să fie recunoscut de la televizor.

Ulterior, agenții de poliție au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din plăcuțele de înmatriculare, nu avea actele asupra lui și a refuzat să respecte indicațiile polițistului”, a transmis Sindicatul Europol.

×
Subiecte în articol: christian ciocan demis din functie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close