x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Cioloş cere un control la vânzarea cartelelor PrePay: Înţeleg că au fost folosite pentru pregătirea atentatelor în Europa

de A.M.P   •   27 Mar 2016   •   14:15
Cioloş cere un control la vânzarea cartelelor PrePay: Înţeleg că au fost folosite pentru pregătirea atentatelor în Europa 482
Foto: Dacian Ciolos/Facebook

Premierul Dacian Cioloş a subliniat, duminică, necesitatea unui control mai bun al vânzării cartelelor PrePay, adăugând că în perioada următoare ministrul Justiţiei şi cel al Internelor vor aduce în atenţia Executivului ''aceste elemente''.

"Ei se plâng (autorităţile responsabile - n.r.)... ştiţi discuţia veche apropo de cartelele PrePay. De exemplu, înţeleg că România e una din puţinele ţări din Uniunea Europeană care vinde încă cartele PrePay fără un control de identitate. Înţeleg chiar că au fost folosite în ultima perioadă cartele PrePay din România în pregătirea unor atentate în altă parte, în Uniunea Europeană, tocmai pentru că există această flexibilitate în România", a spus Cioloş, la Pro TV, citat de Agerpres.

În context, el a adăugat că ministrul Justiţiei şi ministrul de Interne vor aduce în atenţia Executivului ''aceste elemente'', urmând să fie puse în discuţie. "Să nu aibă cineva intenţia că vrem să facem ceva pe ascuns, să punem o presiune asupra opiniei publice", a mai spus prim-ministrul.

sati