Antena 3 CNN Actualitate Circul Metropolitan București revine în sală cu premiera "Fluturi în Oglindă"

Circul Metropolitan București revine în sală cu premiera "Fluturi în Oglindă"

După opt luni de pauză, Circul Metropolitan București revine cu spectacole sub binecunoscuta sa cupolă. Din 3 octombrie se deschide stagiunea în marea sală a Circului, cu o dublă premieră: Fluturi în Oglindă – Aripi Aurii și Cer de Argint.

Circul Metropolitan București revine în sală cu premiera "Fluturi în Oglindă"
de Georgiana Adam    |    29 Sep 2020   •   13:10

Așteptate îndelung de public și dorite în mod deosebit de artiști, Fluturi în Oglindă reprezintă două spectacole gemene – Aripi Aurii și Cer de Argint - cu care Circul Metropolitan București a decis să își reînceapă evoluția în sală.

Reprezentaţiile vor avea loc în fața unui public limitat la cele maximum 500 de locuri ocupate, așa cum prevăd actualele norme sanitare impuse de pandemie.

Astfel, programul spectacolelor în sală, din prima jumătate a lunii octombrie, este:

  • 3 octombrie 2020, ora 15.00, Fluturi în Oglindă – ARIPI AURII
  • 4 octombrie 2020, ora 11.00, Fluturi în Oglindă – ARIPI AURII
  • 10 octombrie 2020, ora 15.00 Fluturi în Oglindă – CER DE ARGINT
  • 11 octombrie 2020, ora 11.00 Fluturi în Oglindă – CER DE ARGINT

Iubitorii mari și mici ai artei circului sunt așteptați să se delecteze cu adevărate demonstrații de măiestrie, talent, precizie și pasiune pe care artiștii le vor oferi prin numere de acrobație la înălțime, de echilibristică, acrobație comică, numere de dresaj, care vor oferi posibilitatea întâlnirii cu frumoase exemplare cabaline.

Spectacolele gemene, Fluturi în Oglindă, se vor bucura de participarea extraordinară a cunoscutului interpret de muzică ușoară Adrian Daminescu.

Programul și regulamentul special care prevede și toate măsurile necesare protecției spectatorilor, în contextul actualei crize medicale, pentru a face posibilă participarea în siguranță a publicului la spectacole, în sală, sunt disponibile accesând pagina de Facebook sau website-ul www.circulmetropolitan.ro.

 

×
Parteneri
Cea mai puternică rugăciune către Duhul Sfânt. Se rosteşte de Rusalii
x close