Antena 3 CNN Actualitate Cod galben de polei în Capitală şi 13 judeţe. Avertismente de la ANM

Cod galben de polei în Capitală şi 13 judeţe. Avertismente de la ANM

13 judeţe şi Capitala sunt sub cod galben de burniţă şi polei, până joi dimineaţa.

Cod galben de polei în Capitală şi 13 judeţe. Avertismente de la ANM
Sursa foto: Agerpres
de Silvia Preda    |    29 Dec 2021   •   21:54

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri seara, mai multe atenţionări nowcasting cod galben de burniţă şi polei pentru Capitală şi 13 judeţe din Muntenia şi Moldova, dar şi de ceaţă, pentru judeţul Harghita, valabile în orele următoare.

Potrivit meteorologilor, de miercuri seara, ora 21:00, până joi, la ora 3:00, în Bucureşti şi în judeţele Vrancea (zona joasă), Galaţi, Brăila, Ialomiţa, Argeş (zona joasă), Buzău (zona joasă), Prahova (zona joasă), Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa (zona joasă), se va semnala ploaie slabă sau burniţă ce local depune polei.

Cod galben de polei în Capitală şi 13 judeţe

Tot până joi la ora 3:00, în judeţul Vâlcea (zona joasă), se va înregistra local ploaie, care depune polei.

Până la ora 23:00, în judeţul Harghita, în zona depresionară, se va semnala local ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri, ce va favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea gheţuşului.

Prognoza meteo. Vreme neobişnuit de caldă în următoarele zile. Maximele ating chiar şi 14 grade! 

Prognoza meteo. Meteorologii anunţă temperaturi cu două cifre pentru următoarea perioadă. Aşadar, cel puţin la câmpie, ne putem lua gândul de la zăpadă. 

Prognoza meteo arată o vreme caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Putem vorbi chiar de un Revelion cu aer primăvăratic, a arătat Elena Mateescu, directorul ANM.

În ultima zi din acest an vor fi maxime între 3 până la 12 grade Celsius, chiar şi minime pozitive, a spus Elena Mateescu, directorul ANM, la Antena 3.

În prima zi a noului an 2022 maximele ating chiar şi 14 grade.

×
Parteneri
Ana Morodan, plasată sub control judiciar după ce a fost prinsă drogată
x close