Antena 3 CNN Actualitate Codrin Ștefănescu, după ce Dragnea a cerut anularea alegerii lui Dăncilă și Fifor în Congresul PSD: „Nu e vorba de vreo răzbunare a lui Dragnea. E un demers în interesul legii”

Codrin Ștefănescu, după ce Dragnea a cerut anularea alegerii lui Dăncilă și Fifor în Congresul PSD: „Nu e vorba de vreo răzbunare a lui Dragnea. E un demers în interesul legii”

Codrin Ștefănescu, după ce Dragnea a cerut anularea alegerii lui Dăncilă și Fifor în Congresul PSD: „Nu e vorba de vreo răzbunare a lui Dragnea. E un demers în interesul legii”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
08 Aug 2019   •   17:55

Codrin Ștefănescu a comentat la Antena 3 decizia fostului lider PSD, Liviu Dragnea, care a depus în instanță o cerere de intervenție pentru anularea alegerii Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor la Congresul PSD în funcțiile de președinte respectiv secretar general PSD.

„Aici nu e vorba de nicio lovitură sau de vreo răzbunare a lui Dragnea. Avem de-a face cu un demers în interesul legii și a clientului, în condițiile următoare. Pentru noi, cei din PSD, pentru simpatizanții noștri, pentru electorat, toată lumea știe că Liviu Dragnea este condamnat politic. În acest dosar, avocații trebuie să facă tot ceea ce este legal și constituțional în interesul clientului lor. Acest demers vine pe baza unor legi care sunt în vigoare și nu au de-a face cu chestiuni legate de partid. Aici nu e atacat Congresul, Viorica Dăncilă sau Fifor. E o procedură prin care DNA și Ministerul Public au făcut această execuție. Aici vorbim probabil despre o revizuire a dosarului. Demersul avocaților nu are de-a face cu PSD”, a spus Codrin Ștefănescu. 

Citiți și Liviu Dragnea, lovitură grea pentru Viorica Dăncilă. Fostul lider PSD, cerere pentru anularea alegerii în funcție a Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor la Congresul PSD

 

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu Liviu Dragnea

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close