Liviu Dragnea, lovitură grea pentru Viorica Dăncilă. Fostul lider PSD, cerere pentru anularea alegerii în funcție a Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor la Congresul PSD

08 Aug 2019   •   15:17
Liviu Dragnea, lovitură grea pentru Viorica Dăncilă. Fostul lider PSD, cerere pentru anularea alegerii  în funcție a Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor la Congresul PSD

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus în instanță o cerere de intervenție, în calitate de intervenient principal, în contradictoriu cu PSD, prin cabinetul avocatului Flavia Teodosoiu, pentru anularea alegerii Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor la Congresul PSD în funcțiile de președinte respectiv secretar general PSD.

Potrivit surselor politice Antena 3, această cerere este admisibilă de Tribunalul București.

Acest lucru înseamnă că cererea se va judeca în continuare, urmând ca Instanța să dea și o pronunțare în periaoda următoare pe această solicitare. 

Liviu Dragnea contestă, nu alegerea Vioricăi Dăncilă, ci faptul că Dragnea nu demisionează la momentul în care s-a organizat Congresul și de asemenea, acesta spune că era președinte și al organizației PSD Teleorman și practic a fost condamnat pentr fapte de corupție din acea poziție, lucru care ar atrage ca pedepsa domniei sale să se aplice și la organizația PSD Teleorman.

Parteneri
x close