Antena 3 CNN Actualitate Copiii minori ai femeii ucise într-un coafor din Iaşi, preluaţi temporar de o rudă

Copiii minori ai femeii ucise într-un coafor din Iaşi, preluaţi temporar de o rudă

Copiii minori ai femeii ucise într-un coafor din Iaşi, preluaţi temporar de o rudă
Sursa foto: Foto captura Antena 3
29 Dec 2013   •   14:24

Copiii femeii ucise de soţ în coaforul din Iaşi au fost luaţi de o rudă. Fetiţa de 13 ani este în stare de şoc după ce a aflat că mama ei a murit. Autorităţile ştiau că bărbatul era extrem de agresiv, dar l-au lăsat în libertate.

Femeia depusese două plângeri la Poliţie, ultima din 26 decembrie atunci când femeia a fost dusă la un  centru pentru protecţia victimelor violenţei domestice, împreună cu cei trei copii ai săi.

Femeia ucisă în coarforul de pe starda Tudor Vladimirescu avea două fetiţe, una de doi ani şi 7 luni şi alta de 13 ani. Cea mare a venit imediat după crimă la locul tragediei şi autorităţile i-au spus ce s-a întâmplat. A intrat în stare de şoc la aflarea veştii.

Cele două fete au fost preluate deocamdată de o verişoară de-a mamei lor. Al treilea copil, un băiat de 18 ani, era deja la prieteni.  

Cu numai două zile înainte, în urma unei bătăi, femeia plecase de acasă cu toţi cei trei copii, la un centru de protecţie. Apropiaţii spun că era hotărâtă să pună capăt căsniciei, pentru a scăpa de violenţe. A depus două plângeri la poliţie, dar autorităţile nu au putut face nimic să o apere.

Protecţia Copilului din Iaşi va face o anchetă pentru a stabili cu cine vor rămâne cei doi copii minori. Fetiţele vor beneficia şi de consiliere psihologică, pentru a putea să-şi revină după tragedie.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close