Antena 3 CNN Actualitate Crimă învăluită în mister în Spania. Un român i-a fracturat craniul iubitei, apoi a sunat la Salvare. Ce le-a spus medicilor întrece orice imaginație

Crimă învăluită în mister în Spania. Un român i-a fracturat craniul iubitei, apoi a sunat la Salvare. Ce le-a spus medicilor întrece orice imaginație

Crimă învăluită în mister în Spania. Un român și-ar fi ucis prietena, tot româncă, provocându-i o fractură la cap, apoi a sunat la Salvare susținând că femeia s-a înecat cu un os de pește. Din păcate, românca nu a mai putut fi salvată, iar bărbatul a fost arestat ca prim suspect în posibila crimă.

Crimă învăluită în mister în Spania. Un român i-a fracturat craniul iubitei, apoi a sunat la Salvare. Ce le-a spus medicilor întrece orice imaginație
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Cristina Tudorache    |    15 Iul 2020   •   23:20

Odioasa crimă a avut loc în Torrejón de Ardoz, Spania, unde românul de 37 de ani a fost arestat, sub acuzația că și-ar fi omorât partenera de viață, în vârstă de 31 de ani, conform Poliției din Madrid, citată de presa spaniolă. 

Din primele informații, tragicul eveniment a avut loc pe 13 iunie, după ce Mădălina şi iubitul ei au luat cina în curtea companiei de transport pentru care lucrau amândoi, apoi au plecat spre casă cu o mașină a firmei. Nu se știe ce s-a întâmplat pe drum, însă, băbatul s-a întors spre sediul firmei, cu femeia însângerată în mașină. El a sunat la Salvare și le-a spus medicilor că femeia s-ar fi înecat cu un os de pește.

Iubitul Mădălinei a sunat la Salvare și le-a declarat medicilor că femeia s-a înecat cu un os de pește, deși avea fracturi grave la cap

Medicii au intubat-o pe Mădălina, au stabilizat-o și au transferat-o la spital, de unde au sunat la Poliție, indicând că victima se afla în comă cu leziuni incompatibile cu viața din cauza unei fracturi de craniu. În cele din urmă, românca s-a stins la spital.

După ce le-au luat declarații martorilor și au analizat locul unde ar fi putut avea loc evenimentele (potrivit familiei Mădălinei, ea ar fi fost ucisă la marginea unui parc), polițiștii l-au arestat pe bărbatul de 37 de ani, despre care se precizează că nu are antecedente.

Rudele victimei se chinuie acum să strângă bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit și au făcut un apel la populație: "Pe data de 14-07-2020, am primit cea mai cumplită veste! Surioara mea Neacșu Mădălina din loc. Minastirea Jud. Calarasi a fost asasinată in Spania (Madrid)!!! Rog toţi prietenii si rudele care ne cunosc sa ne ajute cu cât poate pentru a strânge suma necesară pentru repatrierea surorii mele. Va rog din suflet sa daţi distribuire la acest apel sa ajungă la câți mai mulți oameni cu suflet mare!”, au scris membrii familiei pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: romanca Spania crima
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close