Antena 3 CNN Actualitate Cristina Demetrescu, previziunile astrelor pentru politicieni: "Avem nevoie de ceva nou"

Cristina Demetrescu, previziunile astrelor pentru politicieni: "Avem nevoie de ceva nou"

Astrologul Cristina Demetrescu a comentat crizele cumulate în care se regăseşte România în acest moment.

Cristina Demetrescu, previziunile astrelor pentru politicieni: "Avem nevoie de ceva nou"
de Claudia Popovici    |    17 Oct 2021   •   21:17

Astrologul Cristina Demetrescu a analizat crizele cumulate în care se regăseşte România în acest moment şi a precizat că cel puţin pe planul politic este nevoie de ceva nou. 

"De data asta sub semnul lui Saturn exact pe zodia ţării noastre. Saturn este planeta profesor care întotdeauna vine cu lecții noi, nu vine cu ceva ce știam ceva pe care-l învățasem şi pe care trebuie să-l repetăm.

Este ceva nou pe care nu l-am mai experimentat. Sunt date noi probabil în fiecare zi. Şi cum Vărsătorul are o analogie foarte frumoasă cu cinematografia al putea spune că jucăm într-un film prost.

"România joacă într-un film prost şi nu mai putem să dăm vina pe regizor"

România joacă într-un film prost numai că de data asta nu mai putem să dăm vina pe regizor. Aici deja sunt nepregătiți. Cadrul este prost, actorii, regizorul, tot ce ţine de situaţia generală este delicată şi fiecare până la urmă poate să facă ce trebuie pentru el.

Nu ne-a ajutat nici Mercur care  a fost retrograd şi nu a lăsat loc pentru negocieri. Undeva, criza politică se va prelungi(...).

Avem pe 20 octombrie o lună plină în zodia Berbecului care înseamnă casa puterii pentru România, preşedinte, Guvern, motiv pentru care trag speranța că după aceste episoade retrograde, tot în zona asta stă Marte care e planeta războiului cumva, în loc să scoată la suprafață ce trebuie pentru noi a scos la suprafața tot felul de orgolii.

"Avem nevoie de ceva nou"

De pe data de 20 octombrie sper, cel puţin din punct de vedere politic, să ne mai liniștim puţin pentru că este nevoie de stabilitate politică acolo unde trebuie luate decizii.

Din 18 iulie de când a intrat Luna neagră în zodia Gemeni care este şi zodia preşedintelui şi zodia lui Ludovic Orban, oamenii au început să zică lucruri trăsnite. Luna neagră în Gemeni e foarte proastă pentru comunicare.

E adevărat că Luna plină este în zodia Berbecului, care este zodia lui Florin Cîţu, dar pe de altă parte Luna nouă în Berbec aduce ceva nou. Avem nevoie de ceva nou", a spus astrologul Carmen Demetrescu la Antena 3. 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close