Antena 3 CNN Actualitate Culisele celui mai spectaculos foc de artificii din România

Culisele celui mai spectaculos foc de artificii din România

Culisele celui mai spectaculos foc de artificii din România
Sursa foto: Foto: Antena 1
02 Ian 2014   •   22:07
A fost aplaudat de 50.000 de oameni, după ce spectacolul de artificii a fost unul de excepţie. S-a pregătit o lună de zile şi nu şi-a dorit decât un lucru: ca bucureştenilor să le placă focul de artificii. N-au fost numai aplauze, ci şi ovaţii. Aşa că, punct ochit, punct lovit. Este povestea lui Cristian Niţă,  responsabilul pentru mai spectaculos foc de artificii văzut vreodată în România.

Două zeci de tone de material pirotehnic lansat din 27 de posturi de pe o distanţă de jumătate de kilometru, după o lună de calcule şi pregătiri. Fiecare foc lansat la secunda precisă. Sunt culisele celui mai spectaculos joc de artificii văzut vreodată în România. În spatele lui, o echipă şi un om pentru care pasiunea s-a transformat în profit.

Cu o afacere pusă pe picioare în 2002, Cristian Niţă a reuşit într-un deceniu să concureze pe piaţa europeană, cu peste o sută de evenimente majore anual.

Nimic nu ar fi posibil f
ără o echipă pregătită în şcolile europene. Chiar şi aşa, Cristian verifică tot, în detaliu.

Spectacolul de muzică şi lumină a fascinat în noaptea de Revelion de peste 50.000 de oameni, timp de 15 minute. Iar reacţia lor a fost una pe măsura efortului.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close