Antena 3 CNN Actualitate Cultură Apelul lui Dragoș Bucur către publicul din România

Apelul lui Dragoș Bucur către publicul din România

Apelul lui Dragoș Bucur către publicul din România
11 Oct 2016   •   10:49

Actorul Dragoș Bucur are parte de momente triste. Asta după ce o persoană ar fi simțit nevoia să-i trolleze noul film lansat "Două lozuri" și i-ar fi scăzut rating din IMDB după ce i-ar fi dat sute de note de 1.

Bucur a dezvăluit totul pe Facebook și face un apel către fanii săi. "Nu prea fac de asta, dar am o mare rugăminte la voi, prietenii mei virtuali. Domnul de mai jos și-a propus sa facă tot posibilul sa transforme succesul Doua Lozuri într-un insucces prin coborârea notelor pe Imdb și cinemagia.E o gluma proasta, e rea voința, e impotenta sexuala, artistica sau financiara, plictiseala, habar nu am. Va rog sa ma ajutați votând pe Imdb și cinemagia cu nota PE(nu era în postul original) care credeți ca o merita Doua Lozuri. Puteti sa ii transmiteți și ce credeți despre film pe pagina lui de fb:))", a scris Bucur, pe Facebook.

După apariția acestei postări, trollerul l-a amenințat pe Bucur: "Daca vrei sa scoatem alea, ai 3 minute sa stergi asta. Daca nu, o sa coste", care a revenit și a sugerat și motivul supărării sale: prezența lui Codin Maticiuc în distribuție.

 

 

FILMUL POATE FI VOTAT AICI

×
Subiecte în articol: dragos bucur
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close