Antena 3 CNN Actualitate Cultură Artiştii Cirque du Soleil, admiraţi de peste patru mii de oameni în primul spectacol din România

Artiştii Cirque du Soleil, admiraţi de peste patru mii de oameni în primul spectacol din România

Artiştii Cirque du Soleil, admiraţi de peste patru mii de oameni în primul spectacol din România
Sursa foto: Foto: Antena 1
09 Feb 2012   •   20:32

Prima zi de spectacol "Saltimbanco - Cirque du Soleil" a adunat în pavilionul central de la Romexpo, peste patru mii de persoane. Curioşi, oamenii au venit să-i vadă pentru prima oară în România pe artiştii care au uimit toată lumea, iar aceştia au dat tot ce au avut mai bun în ei.

Culori, mişcare scenică, pantomima plină de umor şi acrobaţii făcute cu o acurateţe deosebită - Aceastea sunt ingredientele pe care le-au folosit cei 51 de artişti, venişi la Bucureşti să uimească. Şi au reuşit!

În spatele scenei, totul era pus la punct. Pentru un show pe cinste, artiştii au folosit recuzita pe care au adus-o cu nu mai puţin de 12 tiruri, printre care se numără 2500 de costume şi 250 de perechi de încălţăminte.

Ca să poată respecta programul turneului, asistenţii strâng toată recuzita în numai 9 ore.

Cei care nu au prins show-ul de astă seară, au ocazia să îl vadă în zilele ce urmează. Spectacolul "Saltimbanco" de la Romexpo se va ţine zilnic, până Duminică.

 


×
Subiecte în articol: spectacol
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close