Antena 3 Actualitate Cultură Imaginea care a schimbat viaţa a mii de oameni în câteva ore. Este cea mai vizionată fotografie din ultimele zile

Imaginea care a schimbat viaţa a mii de oameni în câteva ore. Este cea mai vizionată fotografie din ultimele zile

de O.P.    |    14 Mai 2012   •   06:59
Imaginea care a schimbat viaţa a mii de oameni în câteva ore. Este cea mai vizionată fotografie din ultimele zile
Sursa foto: Foto: Huffington Post

Această imagine are un puternic impact emoţional şi marchează într-un mod atât de frumos faptul că deşi timpul trece, dragostea este cea care uneşte pentru totdeauna destinul unei familii.

În această fotografie, făcută publică cu ocazia Zilei Femeii din SUA (13 mai), se pot vedea şase generaţii de femei: de la micuţa Braylin (7 săptămâni) la stră-stră-străbunica ei, Mollie (111 ani).

Ce face ca aceste femei să fie atât de speciale este modul în care colaborează. "Sunt foarte unite şi trec peste orice problemă împreună", a declarat Dan Goodson, soţul lui Bette (a doua femeie din stânga, de 70 de ani), care este nepoata lui Mollie.

Poza a fost făcută cu ocazia zilei de naştere a lui Mollie Wood, care a împlinit 111 ani luna trecută. Autorul fotografiei este un vecin al fiicei lui Mollie (prima din stânga, 88 de ani).


 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close