Antena 3 CNN Actualitate Cultură Jose Carreras revine în România şi va concerta în Capitală, pe 25 mai

Jose Carreras revine în România şi va concerta în Capitală, pe 25 mai

Jose Carreras revine în România şi va concerta în Capitală, pe 25 mai
Sursa foto: Foto: performing-musician.com
de M.Z.    |    30 Ian 2012   •   11:18

Tenorul Jose Carreras revine în România pentru un concert pe care îl va susţine pe 25 mai, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Celebrul tenor le promite românilor un concert "de zile mari" din care nu vor lipsi "La Donna e Mobile" sau "Nessun Dorma", potrivit Mediafax.

Pentru spectacolul pe care tenorul îl va susţine la Sala Palatului, biletele vor fi puse în vânzare din 30 ianuarie şi au preţuri cuprinse între 200 de lei şi 1.000 de lei.

Jose Carreras a cucerit şi ultimii sceptici atunci când a fost unul dintre "Cei trei tenori", alături de Placido Domingo şi Luciano Pavarotti, cu care a început în 1990 o serie de concerte foarte populare. Concertele au fost continuate până în 2003, când Luciano Pavarotti s-a retras din cauza unor probleme de sănătate.

De-a lungul anilor, tenorul Jose Carreras a vizitat de mai multe ori România, susţinând concerte, în 2008, la Sala Palatului din Bucureşti şi la Ştrandul Tineretului din Timişoara. De asemenea, tenorul a mai participat la o gală de caritate organizată la Bucureşti, în 2007, şi a susţinut un concert, în 2000, la Ateneul Român.



×
Subiecte în articol: tenor concert România
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close