Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ministerul Culturii: ”Artiști, personalități instituții fanion ale culturii românești au fost decorate de Klaus Iohannis”

Ministerul Culturii: ”Artiști, personalități instituții fanion ale culturii românești au fost decorate de Klaus Iohannis”

Artiști, personalități și instituții ale culturii românești au fost decorate, vineri, cu ocazia Zilei Culturii Naționale, de către președintele Klaus Iohannis.

Ministerul Culturii: ”Artiști, personalități instituții fanion ale culturii românești au fost decorate de Klaus Iohannis”
Sursa foto: Facebook/ Ministerul Culturii
de Andreea Ştefan    |    13 Ian 2023   •   17:56

”Artiști, personalități de seamă și instituții fanion ale culturii românești au fost decorate, astăzi, 13 ianuarie 2023, de către Președintele României, Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Culturii Naționale.

În semn de prețuire a activității depuse și a impactului major avut în spațiul cultural din țară și de peste hotare, Președintele României a oferit distincțiile unor adevărați promotori și inovatori în domeniile lor de activitate.

Dintre acestea, opt au fost acordate la propunerea Ministerului Culturii”, a transmis Ministerul Culturii într-o postare pe Facebook. 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close