Antena 3 CNN Actualitate Cultură Premieră literară. Scriitorul Alain de Botton va sta o săptămână în aeroportul Heathrow pentru a "ţine un jurnal"

Premieră literară. Scriitorul Alain de Botton va sta o săptămână în aeroportul Heathrow pentru a "ţine un jurnal"

Premieră literară. Scriitorul Alain de Botton va sta o săptămână în aeroportul Heathrow pentru a "ţine un jurnal"
Sursa foto: alain de botton
18 Aug 2009   •   16:21

Dacă v-aţi aflat vreodată pe un aeroport aglomerat şi v-aţi oprit un moment pentru a vă uita în jur şi a vă întreba care e povestea milioanelor de oameni care trec zilnic pe acolo, atunci noul proiect al scriitorului elveţian Alain de Botton ar putea să vă răspundă la întrebare.

Cunoscutul eseist, autor al unor cărţi precum ?Eseuri de îndrăgostit? sau ?Despre farmecul lucrurilor plictisitoare? va sta o săptămână în aeroportul Heathrow din Londra, considerat a fi unul dintre cele mai aglomerate din lume, şi va ?ţine un jurnal?, anunţă site-ul oficial al aeroportului.

Cartea A Week at the Airport: A Heathrow Diary îşi propune să surprindă pulsul celui mai aglomerat aeroport din Marea Britanie, iar angajaţii şi pasagerii vor deveni subiectul principal al cărţii. Cum scriitorul îşi va compune opera chiar de la un birou aflat în Terminalul 5, oamenii care trec pe acolo pot deveni efectiv personaje în cartea sa.

Noua carte a lui Alain de Botton va fi publicată la sfârşitul lui septembrie, însă pasagerii care trec prin aeroportul Heathrow vor primi câte un exemplar gratuit, 10.000 de cărţi fiind pulicate în acest scop.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: aeroport jurnal scriitor
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close