Antena 3 CNN Actualitate Cultură Traian Băsescu aruncă, din Spania, săgeţi către "un trust media"

Traian Băsescu aruncă, din Spania, săgeţi către "un trust media"

Traian Băsescu aruncă, din Spania, săgeţi către "un trust media"
05 Oct 2008   •   15:25

Din Spania, preşedintele Traian Băsescu intră din nou în dispută cu presa. Şeful statului a atacat duminică un trust de presă, fără a îl nominaliza, pe motiv că ar fi politizat întâlnirea românilor din diaspora. Băsescu susţine că acest lucru i-ar fi jignit pe participanţi, dar şi autorităţile spaniole.
Şeful statului a arătat că ?S-a găsit un trust media care să politizeze şi acest eveniment neştiind că banii pentru organizarea acestui eveniment sunt asiguraţi de autorităţile din Madrid. Au făcut o descriere de politizare nepermisă, în care jignesc şi pe participanţi, jignesc şi pe cei care au susţinut financiar, autorităţile spaniole?.
Replicile preşedintelui vin după ce sâmbătă seară mulţi dintre cei care au luat parte la un concert în Spania fluturau steagurile PD-L, iar de pe scenă s-a auzit în mai multe rânduri imnul democrat liberalilor. Preşedintele susţine însă că mitingul nu a avut o tentă electorală. Mai mult, se declară deranjat de faptul că presa ar fi atras atenţia asupra prezenţei steagurilor PD-L.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Spania
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close