Antena 3 CNN Actualitate Cum a fentat Sebastian Ghiţă filajul, după petrecerea de la SRI

Cum a fentat Sebastian Ghiţă filajul, după petrecerea de la SRI

Cum a fentat Sebastian Ghiţă filajul, după petrecerea de la SRI
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Apr 2017   •   16:24

Sebastian Ghiţă a fost văzut în public ultima dată la sfârşitul anului trecut, în noaptea de 19 spre 20 decembrie (urma să rămână fără imunitatea parlamentară în urma alegerilor din 11 decembrie). A fost prezent la petrecerea de Crăciun organizată de SRI. A plecat de la acel eveniment aproape de miezul nopţii şi a fost urmărit o perioadă de un echipaj de Poliţie, probabil din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, scrie adevarul.ro.

Se pare că, în drum spre casă, Ghiţă a avut mai multe opriri iar la un moment dat a virat la stânga, a tăiat linia continuă, a trecut pe roşu şi a dispărut din atenţia echipajului care îl urmărea, preţ de câteva minute. Cel mai probabil în acest timp Ghiţă s-a urcat în altă maşină şi şi-a continuat drumul fără ca cei care îl urmăreau să observe acest lucru.

Poliţiştii aflaţi pe urmele lui Ghiţă au continuat să urmărească prima maşină – în care Ghiţă nu se mai afla - care a ajuns în Ploieşti, în cartierul Albert, acolo unde locuieşte familia fostului deputat, în jurul orei unu noaptea. Poliţiştii aflaţi pe urmele fostului deputat nu au bănuit nicio clipă că acesta a fugit. Au fost convinşi că s-a culcat. Asta însă până a doua zi când au sesizat că maşina este tot în parcarea casei. L-au sunat pe telefonul mobil însă acesta era închis. Atunci s-au deplasat la Inspectoratul de Poliţie pentru a raporta o posibilă dispariţie a fostului deputat.  

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close