Antena 3 CNN Actualitate Cum a fost executat cu propria armă pădurarul din Maramureș. Directorul Romsilva, detalii exclusive din anchetă

Cum a fost executat cu propria armă pădurarul din Maramureș. Directorul Romsilva, detalii exclusive din anchetă

Cum a fost executat cu propria armă pădurarul din Maramureș. Directorul Romsilva, detalii exclusive din anchetă
18 Oct 2019   •   12:50

Antena 3 a obținut informații în exclusivitate în cazul pădurarului executat în stil mafiot, într-o pădure din Maramureş. Directorul Romsilva afirmă că bărbatul ar fi fost sunat de doi localnici, care i-ar fi spus că din pădurea pe care acesta o păzea se fură lemne. Acesta și-ar fi lăsat copilul la gădiniță și ar fi plecat să îi prindă în flagrant pe hoți.

Acolo s-ar fi produs o altercație, în urma căreia pădurarul a fost împușcat. Trupul său a fost găsit câteva ore mai târziu aruncat într-o râpă, iar arma pe care o purta în spate a fost distrusă, povestește directorul Romsilva.

Al doilea pădurar ucis în România, în decurs de o lună. Sindicatele cer legi care să-i protejeze

„Omul avea informații de la doi oameni că în pădure se taie lemne. Era privată și el avea contract de pază. A anunțat șefului de district, șeful a sunat la 112. Pădurarul s-a dus acolo la ei. Poate s-a produs o altercație pentru că el avea arma în spate și un telefon mobil. S-a auzit un foc de armă și el nu a mai răspuns la telefon. Când au ajuns cei de la IPJ și colegii l-au găsit mort într-o vale, prin împușcare, iar arma era ruptă. E o anchetă în curs. (...) Nu am găsit telefonul pădurarului”, a spus directorul Romsilva.

Greenpeace România: „Fenomenul tăierilor ilegale a scăpat de sub control”

Liviu Pop, pădurar în cadrul Direcţiei Silvice Maramureş, a fost ucis miercuri seara într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Strâmbu Băiuţ, în timp ce încerca să împiedice tăierea ilegală de arbori, potrivit unui comunicat al Romsilva.

Din primele informaţii, pădurarul Liviu Pop a fost împuşcat mortal, iar corpul acestuia, abandonat într-o vale, prezintă numeroase urme de agresiune fizică. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş şi poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

Liviu Pop avea 30 de ani, era angajat al Direcţiei Silvice Maramureş de şapte ani, era căsătorit şi avea trei copii.

Citește și:

Cine era pădurarul din Maramureș care a fost executat în stilm mafiot. Reacția Romsilva

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre pădurarul executat în stil mafion: Legea se aplică

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close