Antena 3 CNN Actualitate Cum se vede în presa străină scandalul care afectează Familia Regală

Cum se vede în presa străină scandalul care afectează Familia Regală

Cum se vede în presa străină scandalul care afectează Familia Regală
de M.Z.    |    10 Noi 2017   •   15:36

Trei generaţii ale familiei regale a României au fost implicate într-un scandal public joi, după ce un prinţ dezmoştenit a încercat să-şi vadă bunicul suferind, ceea ce a determinat-o pe mama tânărului să-l repudieze, comentează The Associated Press în materialul ”O ceartă lipsită de demnitate sfâşie mândra familie regală a României”.

”Dispută acasă la fostul rege al României”, titrează Agence telegraphique suisse (ATS), un material preluat de publicaţii francofone, în care scrie că poliţia din cantonul Vaud a confirmat o anchetă în curs cu privire la evenimentele de marţi, potrivit news.ro.

”Familia regală depune plângere la poliţie împotriva nepotului britanic al fostului rege din cauza agresării personalului”, scrie telegraph.co.uk.

Scandal uriaș în Casa Regală a României, în condițiile în care Regele Mihai este grav bolnav. Familia Regală îl acuză pe fostul principe Nicolae că a încercat să intre cu forța în casa din Versoix, Elveția și că a agresat mai multe persoane. Familia Regală a depus plângere penală contra lui Nicolae.

×
Subiecte în articol: casa regala Regele Mihai I
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close