Antena 3 CNN Actualitate Dacia lansează versiuni aniversare în ediţie limitată pentru toate modele companiei

Dacia lansează versiuni aniversare în ediţie limitată pentru toate modele companiei

Dacia lansează versiuni aniversare în ediţie limitată pentru toate modele companiei
18 Feb 2015   •   13:28

Dacia va lansa versiuni aniversare pentru toate modelele produse sub marca românească. Maşinile vor fi prezentate în martie la salonul auto de la Geneva şi vor fi produse ulterior în ediţie limitată. Dacia vrea să celebreze astfel 10 ani de la relansarea brandului, a anunţat astăzi grupul rancez Renault, de care aparţine Dacia.

Modelele aniversare ale Dacia Logan, Logan MCV, Sandero, Duster, Lodgy şi Dokker vor fi echipate cu o versiune îmbunătăţită a sistemului multimedia şi cu sistem de navigare Dacia Media Nav Evoluţion integrat. Cei care vor deţine un astfel de model aniversar se vor bucura de un sistem multimedia cu ecran mai mare, conectivitate USB şi Bluetooth şi multe alte funcţii noi printre care alerte pentru siguranţa în trafic şi conexiune la smartphone.

Clienţii vor putea alege ca maşina să fie vopsită în culoarea albastru care este tradiţională pentru marca Dacia.

Versiunile aniversare pot fi dotate cu orice motor disponibil în gama Dacia şi au o garanţie de trei ani sau 100.000 de kilometri. Prezentarea oficială va avea loc pe 3 martie la stadul Dacia de la salonul auto de la Geneva. Accesul publicului la cea de a 85-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva va fi permis între 5 şi 15 martie.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close