Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Dacian Cioloș popular, precum în cer, așa și pe trotuar

Exces de putere: Dacian Cioloș popular, precum în cer, așa și pe trotuar

Exces de putere: Dacian Cioloș popular, precum în cer, așa și pe trotuar
11 Noi 2016   •   22:18

Oana Zamfir și Adrian Ursu au prezentat, în ediția de vineri seară a emisiunii ''Exces de putere'', mai multe ipostaze recente ale lui Dacian Cioloș pe care cei doi realizatori Antena 3 au afirmat că le vor folosi ca test de campanie electorală.

Premierul Dacian Cioloș s-a declarat deranjat, la ultima deplasare către Timișoara, de faptul că pe o cursă aeriană low-cost internă, operată de o companie irlandeză, nu se poate cumpăra apă sau mâncare decât în moneda euro, după cum a relatat România Liberă.

Joi dimineață premierul a călătorit, împreună cu alți miniștri și consilieri, de la București către capitala Bamatului. Delegația Guvernului urma să aibă o întâlnire de lucru cu premierul Serbiei, Aleksandar Vučić.

În timpul zborului, Dacian Cioloș ar fi fost iritat de faptul că stewarzii nu au acceptat plata în lei pentru produsele pe care le vindeau la bord, în momentul în care avionul a atins altitudinea de croazieră, aceștia afirmând că odată ce se află în spațiul aerian nu există obligația ca plățile să se facă în lei.

Cioloș a afirmat că va analiza această situație și va cere schimbarea legislației dacă este cazul.

Iar lista ''pățaniilor'' aeriene și, în același timp, electorale continuă. Oana Zamfir a prezentat alte două instantanee îndelung comentate: Dacian Cioloș la economy class și Dacian Cioloș într-un avion privat.

Iată în ce fel se leagă cele două ipostaze și cum le comentează invitații de vineri seară de la ''Exces de putere''.

 

×
Subiecte în articol: Exces de putere
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close