Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloș, replică pentru Dăncilă: „Funcția de comisar european nu trebuie să fie rodul unor trocuri între politicienii din România”

Dacian Cioloș, replică pentru Dăncilă: „Funcția de comisar european nu trebuie să fie rodul unor trocuri între politicienii din România”

Dacian Cioloș, replică pentru Dăncilă: „Funcția de comisar european nu trebuie să fie rodul unor trocuri între politicienii din România”
05 Sep 2019   •   18:35

Dacian Cioloș a venit cu o replică pentru Viorica Dăncilă, după ce premierul a spus că ar dori ca propunerile din partea României pentru funcţia de comisar european să fie susţinute de toţi reprezentanţii din Parlamentul European.

„Viorica Dăncilă nu înțelege, deși a stat nu știu câți ani în Parlamentul European, că funcția de comisar european nu trebuie să fie rodul unor trocuri între politicienii din România. Persoana trimisă acolo trebuie să fie competentă, să nu planeze asupra ei suspiciuni de corupție, să aibă o gândire proeuropeană, să fie de folos României și Uniunii Europene, nu doamnei Dăncilă pe persoană fizică.

Felul în care Dăncilă pune problema arată cât de departe este PSD de interesul național pe care se laudă că îl susține: dacă eu te-am votat pe tine, atunci votează și tu omul meu, indiferent de cât de competent sau de integru este, pentru simplul motiv că e omul meu. O abordare care arată, de fapt, cum își bate joc PSD de România”, a scris Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook. 

Citiți și Viorica Dăncilă: L-am susţinut pe Dacian Cioloş pentru funcţia de comisar. Aş vrea să văd aceeaşi abordare

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close