Antena 3 CNN Actualitate Declarația premierului japonez a fost tradusă greșit!

Declarația premierului japonez a fost tradusă greșit!

Declarația premierului japonez a fost tradusă greșit!
17 Ian 2018   •   12:19

Știrea legată de anunțul premierului japonez care ar fi anunțat marți, în timpul vizitei sale în România, că Japonia a ridicat recent vizele pentru români, a fost preluată de cea mai mare parte a presei.

Consultantul în marketing turistic Răzvan Pascu afirmă, miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că, de fapt, românii nu au mai avut nevoie de vize pentru a intra pe teritoriul nipon încă din anul 2009.

"Din aceste stiri despre scoaterea vizelor in Japonia pentru romani, care au umplut internetul, inteleg ca ieri nu numai ca Romania nu a fost reprezentata ca tara de un Prim-Ministru, dar nici macar un traducator bun nu am avut.

Toata presa scrisa si toate televiziunile au preluat aceasta stire, cel mai probabil tradusa gresit de catre cei care au asigurat traducerea la intalnirea oficiala.

Nota bene: romanii nu au nevoie de vize pentru intrarea in Japonia incepand INCA DIN ANUL 2009, iar din 2016 pot intra chiar si cu pasaport temporar. Deci stirea nu este o stire", a scris Răzvan Pascu.

sursa: Facebook/ Razvan Pascu

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close