Antena 3 CNN Actualitate Val de demisii la Palatul Victoria. Cine pleacă din echipa premierului interimar

Val de demisii la Palatul Victoria. Cine pleacă din echipa premierului interimar

Opt persoane au fost eliberate, la cerere, din funcții. Decizia luată de prim-ministrul interimar a fost publicată vineri, 18 decembrie, în Monitorul Oficial.

Val de demisii la Palatul Victoria. Cine pleacă din echipa premierului interimar
de Claudia Popovici    |    18 Dec 2020   •   23:30

Mihail Veștea a fost eliberat, la cerere din funcția de secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, printr-o decizie a premierului intermar Nicolae Ciucă.

Florian-Emil Dumitru a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Totodată, potrivit unei decizii a premierului interimar Nicoale Ciucă, Bretean Dorel-Ovidiu încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcției publice de subrefect al Județului Hunedoara.

Tudor Polak a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Gabriel Ioan Avrămescu a fost eliberat, la cerere, din funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului. 

Maria Gabriela Horga a fost eliberată, la cerere, din funcția de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Cecilia Manolescu a fost eliberată, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Gheorghe Pecingină a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor Publice.

ÎNLOCUIRI

Nicoleta Hancia, consilier juridic în cadrul Direcției juridice din Ministerul Tineretului și Sporturilor, va exercita, cu caracter temporar, funcția de secretar general adjunct al Ministerului Tineretului și Sporturilor, printr-o decizie a premierului interimar Nicolae Ciucă.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă demisii Guvern
Parteneri
DIICOT: Imagini de la capturarea celor ce conduc mafia gunoaielor
x close